Povabilo sponzorjem in razstavljavcem:

Društvo geodetov Gorenjske in Zveza geodetov Slovenije organizirata 45. Geodetski dan, ki bo 23. in 24. maja 2017 v kongresnem centru Brdo. Letošnji geodetski dan bo posvečen 200-letnici katastra na Slovenskem. Pomembnost obeležja bo zaznamovana s koncertom Orkestra Slovenske vojske, s katerim se bo v torek, 23. maja 2017, začela slavnostna akademija, v sredo, 24. maja 2017, pa bo celodnevni strokovni posvet s predavanji priznanih strokovnjakov iz tujine in Slovenije.

Že naslov 45. Geodetskega dne Izmerjena dežela – 200 let katastra na Slovenskem nakazuje, da bo tema dogodka kataster. Slavnostna akademija bo posvečena 200-letnici sprejetja pravne podlage za začetek sistematične katastrske izmere slovenskih dežel ter počastitvi 6. evropskega dneva geodetov in geoinformatikov.

Strokovno-izobraževalni dogodek v sredo, 24. maja, bo namenjen predstavitvi projektov ter izzivov in strokovni razpravi o tematikah, ki so povezane s sodobnim katastrom nepremičnin. S predavanji in predstavitvijo sodobnih rešitev na področju uporabe novih tehnologij za obdelavo, prikazovanje in posredovanje prostorskih podatkov želimo seznaniti geodetsko in ostalo strokovno znanost.

  1. Geodetski dan, na katerem na dan dogodka pričakujemo do 400 udeležencev, je priložnost, da se predstavite tudi vi tako, da kot sponzor ali donator podprete organizacijo strokovnega dela srečanja. V prilogi je sponzorska ponudba, ki se lahko uskladi z vašimi dodatnimi potrebami in željami.

V pričakovanju našega sodelovanja vas lepo pozdravljamo!

 

Generalni sponzor

 

Zlati sponzor

 

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzorji

Razstavljavci

Donatorji